Bianca Andreescu - Elina Svitolina, din semifinalele turneului Indian Wells, se joacă sâmbătă

Bianca Andreescu (Canada; 60 WTA) a aflat când îşi joacă şansa pentru finala de la Indian Wells. Sportiva cu origini româneşti intră pe teren sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 3:30 (ora noastră). Adversară îi va fi Elina Svitolina (Ucraina; 6 WTA).

510 afișări
Imaginea articolului Bianca Andreescu - Elina Svitolina, din semifinalele turneului Indian Wells, se joacă sâmbătă

Bianca Andreescu - Elina Svitolina, din semifinalele turneului Indian Wells, se joacă sâmbătă

Meciul are importanţă şi pentru români. Practic, rezultatul va decide dacă Simona Halep (2 WTA) va rămâne pe podium sau coboară pe 4. Ea va începe săptămâna următoare de pe locul 3, devansată fiind de Petra Kvitova, dar dacă Svitolina se califică în finală, mai coboară un loc.

Clasamentul WTA în timp real:

Naomi Osaka - 5991
Petra Kvitova - 5550
Simona Halep - 5457
Elina Svitolina - 5225
Sloane Stephens – 5222
Karolina Pliskova – 5145

Vineri noapte s-a decis şi a doua semifinală feminină de la Indian Wells. Angelique Kerber (Germania; 8 WTA) a trecut de Venus Williams (SUA; 36 WTA), scor 7-6(3); 6-3, şi şi-a câştigat un loc în penultimul act. Acolo va da peste revelaţia sezonului Belinda Bencic (Elveţia; 23 WTA), care are 12 victorii consecutive (10 în circuitul WTA şi două în Fed Cup).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici