Bianca Andreescu s-a retras de la Indian Wells: „Nu sunt pregătită 100%”

  • Bianca Andreescu s-a retras de la Indian Wells din cauza unei accidentări mai vechi la genunchi.
  • Sportiva din Canada nu îşi va putea apăra trofeul cucerit anul trecut.
  • Astfel, se alătură Simonei Halep pe lista absenţelor de la turneul din California, anunţă site-ul oficial WTA.
150 afișări
Imaginea articolului Bianca Andreescu s-a retras de la Indian Wells: „Nu sunt pregătită 100%”

Sursa foto: Profimedia

După Simona Halep şi Angelique Kerber, de la Indian Wells s-a retras şi Bianca Andreescu. Sportiva din Canada nu s-a putut recupera la timp şi nu îşi va apăra trofeul din California cucerit anul trecut.

Ocupanta locului 4 mondial are în continuare probleme la genunchi, iar revenirea în circuitul WTA se amână. Ultimul meci jucat de Bianca a avut loc în octombrie 2019, la Turneul Campioanelor.

„Aşa cum mulţi ştiţi deja, trec printr-o accidentare suferită anul trecut, la Turneul Campioanelor. Recuperarea este una lungă şi aşteptam să revin pe teren şi să-mi apăr titlul de la Indian Wells, însă nu sunt pregătită 100%, din nefericire. Vă mulţumesc pentru susţinere şi pentru faptul că sunteţi alături de mine în acest proces. Cuvintele voastre frumoase sunt încurajatoare. Deşi sunt dezamăgită că nu voi juca săptămâna viitoare la un turneu care mi-a produs atâtea amintiri frumoase, sunt concentrată pe recuperare şi lupt din greu să revin pe teren cât mai curând posibil", a fost mesajul transmis de jucătoarea cu origini româneşti.

Anul trecut, Andrescu a primit o invitaţie la Indian Wells şi a devenit prima din istorie care se impune la turneul Premier Mandatory din această postură.
Turneul de la Indian Wells, dotat cu premii totale în valoare de 8.761.725 de dolari, care va avea loc atât în circuitul feminin, cât şi în cel masculin, se va disputa în perioada 11-22 martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici