Bianca Andreescu se retrage de la US Open din cauza unei accidentări. Ea a câştigat turneul în 2019

Bianca Andreescu, campioana din 2019 de la US Open, s-a retras sâmbătă de la ultimul turneu de Grand Slam al anului, din cauza unei accidentări.

220 afișări
Imaginea articolului Bianca Andreescu se retrage de la US Open din cauza unei accidentări. Ea a câştigat turneul în 2019

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Asociaţia americană de tenis a anunţat retragerea lui Andreescu, dar nu a precizat natura accidentării. Ea va fi înlocuită în tabloul de simplu feminin de o jucătoare care s-a calificat pe tablou sau a pierdut în calificări.

Andreescu ar fi trebuit să o înfrunte pe Lesia Tsurenko în primul tur. Turneul începe luni la Flushing Meadows.

Andreescu este o jucătoare canadiană de origine română, în vârstă de 23 de ani, care a fost clasată până pe locul 4, iar în prezent se află pe locul 51.

Ea a câştigat U.S. Open la 19 ani, învingând-o în finală pe Serena Williams în urmă cu patru ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici