Bianca Răzor şi Elena Panţuroiu, medalii de argint la CE de juniori din Italia

Atleta Bianca Răzor a cucerit, vineri, medalia de argint în finala probei de 400 de metri, în timp ce Elena Panţuroiu a obţinut aceeaşi performanţă în finala de la triplusalt, la Campionatele Europene de juniori, de la Rieti (Italia).

123 afișări
Imaginea articolului Bianca Răzor şi Elena Panţuroiu, medalii de argint la CE de juniori din Italia

Bianca Răzor (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Bianca Răzor a încheiat cursa de 400 de metri, cu timpul de 51,82 secunde, cea mai bună peformanţă a carierei.

Medalia de aur a fost câştigată de poloneza Patricia Wyciszkiewicz (51,56 secunde), iar cea de bronz de rusoaica Ekaterina Renzhina (52,27).

O performanţă identică a obţinut şi Elena Panţuroiu, în finală la triplusalt, în care a câştigat medalia de argint, cu o săritură de 13,35 metri, de asemenea cea mai bună performanţă personală.

Medalia de aur a revenit sportivei italiene Ottavia Cestonaro (13.41 metri), iar cea de bronz spaniolei Ana Peleteiro (13.29).

Pe locul patru s-a clasat Florentina Marincu, cu 13.23 metri, în timp ce o altă reprezentantă a României, Elena Lefcenco a fost pe locul 10 (12.74 metri).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici