Bilete cu preţuri de 9 şi 12 euro la amicalul România-Grecia din Austria

Biletele de intrare la partida amicală pe care echipa naţională a României o va disputa, la 15 noiembrie, pe Cashpoint Arena din localitatea austriacă Altach, împotriva selecţionatei Greciei, sunt comercializate cu 9 euro (în picioare) şi 12 euro(pe scaune).

247 afișări
Imaginea articolului Bilete cu preţuri de 9 şi 12 euro la amicalul România-Grecia din Austria

Bilete cu preţuri de 9 şi 12 euro la amicalul România-Grecia din Austria (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Există însă şi bilete cu locuri la categoria "business" în valoare de 60 de euro, care includ "hospitality" începând cu o oră înaintea meciului şi până cu o oră după fluierul final al arbitrului, informează site-ul oficial al FRF.

De asemenea, organizatorii au pus în vânzare bilete pentru anumite categorii sociale: pe scaune - 9 euro pentru adolescenţii cu vârste între 15 şi 18 ani, studenţi şi pensionari şi 6 euro pentru copiii cu vârste între 0 şi 14 ani; în picioare - 6 euro pentru adolescenţii cu vârste între 15 şi 18 ani, studenţi şi pensionari, 3 euro pentru copiii cu vârste între 8 şi 14 ani, copiii cu vârste între 0 şi 8 ani având gratuitate.

FRF anunţă suporterii români care doresc să facă deplasarea la acest meci că biletele pot fi achiziţionate exclusiv de la clubul local, SC Rheindorf Altach (www.scra.at), telefonic (0043 523 52100) sau prin e-mail (office@scra.at).

Delegaţia echipei naţionale a României va decola astăzi, la ora 17.30, la bordul unei curse charter, de pe Aeroportul Henri Coandă, spre Liege, în vederea partidei amicale cu Belgia, programată vineri de la ora 21.45, pe Stadionul Maurice Dufresne.

Sâmbătă dimineaţă, delegaţia României se va îmbarca într-o altă cursă charter, cu destinaţia Altenrhein (Elveţia). Imediat după aterizare, se va trece graniţa cu autocarul în Austria în vederea celui de-al doilea amical, cel cu Grecia, din 15 noiembrie. Întoarcerea în ţară a echipei naţionale este programată pentru 16 noiembrie, la ora 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici