Bilete pentru meciul cu Rusia s-au vândut într-o jumătate de oră

Cele trei sute de bilete pentru meciul de Cupa Davis dintre România şi Rusia s-au vândut în aproximativ o jumătate de oră, cu toate că nici Federaţia Română de Tenis, şi nici reprezentanţii Sălii Transilvania nu au anunţat că biletele au fost pus în vânzare marţi dimineaţă.

17 afișări
Imaginea articolului Bilete pentru meciul cu Rusia s-au vândut într-o jumătate de oră

Bilete pentru meciul cu Rusia s-au vândut într-o jumătate de oră (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Biletele au fost procurate de persoanele care au aflat din alte surse decât cele oficiale că se vând biletele.

Astfel, sute de sibieni care şi-ar fi dorit să participe la competiţia ce se desfăşoară pentru al doilea an consecutiv în oraşul de pe Cibin vor vedea meciurile doar la televizor.

Federaţia Română de Tenis spune că nu a avut nicio legătură cu vânzarea biletelor, de care s-a ocupat exclusiv Sala Transilvania.

"Conform procedurii şi a contractului care a fost semnat de către mine, noi am predat astăzi de dimineaţă (marţi - n.r.), mai bine spus Executivul federaţiei, trei sute de bilete către directorul Sălii Transilvania. Procedura vânzării biletelor nu ne mai aparţine, deci, conform contractului, noi ne-am făcut datoria, am predat biletele şi de acolo mai departe puteţi întreba. De asemenea, organigrama biletelor nu îmi aparţine, fosta conducere a decis, biletele se fac la imprimeria naţională, sunt o mie de invitaţii care nu pot fi puse spre vânzare, cerinţa Sălii Transilvania a fost de 150 de bilete, deci cu 50 mai mult decât anul trecut. Noi am făcut acest efort şi am mai pus 150 de bilete spre vânzare", a declarat preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir.

Directorul Sălii Transilvania, Victor Cornea, a declarat, însă, că nu ştia că trebuie să anunţe punerea în vânzare a biletelor şi că a ales să facă repede acest lucru de cum a intrat în posesia lor, pentru a evita problemele.

"Nu ştiam că este o practică să se anunţe punerea în vânzare a biletelor. Federaţia ne-a adus trei sute de bilete, nu ne-a spus că trebuie să anunţăm. Le-am pus în vânzare la casa de bilete a sălii, în prezenţa unui delegat al FRT, eu sunt gazda, eu nu sunt organizator, atât pot să vă spun", a spus Victor Cornea.

Echipa de Cupa Davis a României va întâlni Rusia, în primul tur al Grupei Mondiale, meciul urmând să aibă loc în Sala Transilvania din Sibiu, în perioada 6-8 martie.

Anul trecut, cele circa o sută de bilete puse în vânzare la Sibiu pentru meciul de Cupa Davis dintre România şi Franţa au fost vândute în aproximativ 30 de minute, spre nemulţumirea celor prezenţi.

Citeşte şi:

România speră să producă "surpriza cea mare" la Sibiu

Echipa Rusiei speră să câştige meciul cu România

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici