Biletele la meciul amical Steaua - AS Roma costă între 10 şi 75 de lei

FC Steaua va pune în vânzare, luni, biletele pentru meciul amical cu AS Roma, din data de 26 iulie, ale căror preţuri sunt cuprinse între 10 şi 75 de lei, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

30 afișări
Imaginea articolului Biletele la meciul amical Steaua - AS Roma costă între 10 şi 75 de lei

Biletele la meciul amical Steaua - AS Roma costă între 10 şi 75 de lei (Imagine: Mediafax Foto)

Cele mai ieftine bilete vor fi la peluze şi vor costa 10 lei, iar cele mai scumpe, de 75 de lei, asigură accesul la fotolii. Un tichet la tribuna a II-a costă 20 de lei, unul la tribuna întâi 25 de lei, iar unul la tribuna zero 50 de lei.

Biletele vor putea fi achiziţionate în perioada 21-26 iulie, de la casele de bilete amenajate la stadionul Steaua, care vor funcţiona zilnic, în intervalul orar 12.00 - 20.00. Tichetele se vor vinde concomitent cu abonamentele pentru sezonul 2008/2009, iar suporterii care şi-au achiziţionat deja abonamente vor beneficia de o reducere de 20 la sută pentru cumpărarea biletelor.

Meciul Steaua - AS Roma se va disputa în 26 iulie, la ora 20.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, şi va prilejui prezentarea lotului "roş-albaştrilor" pentru sezonul 2008/2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici