Biletele pentru meciul de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie, epuizate în 2 ore

Toate biletele pentru meciul România - Marea Britanie din Fed Cup (22-23 aprilie) au fost epuizate marţi seară, la puţin timp după punerea lor în vânzare pe site-ul www.bilete.ro. Partida se va juca astfel cu casa închisă, însă publicul obişnuit va ocupa doar un sfert din capacitatea arenei.

386 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru meciul de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie, epuizate în 2 ore

Biletele pentru meciul de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie, epuizate în 2 ore (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

La doar două ore după ce FR de Tenis a pus în vânzare biletele online, nu mai exista niciun loc disponibil pentru meciul în care Simona Halep şi compania se vor lupta cu naţionala Johannei Konta! Interesul fanilor este unul considerabil, însă adevăratul motiv pentru care biletele s-au epuizat într-un timp record este altul. Conform surselor ProSport din cadrul FRT, organizatorii le-au oferit oamenilor obişnuiţi numai în jur de 400 de bilete pentru fiecare zi de concurs. Preţul fiecărui bilet a fost de 90 de lei/ zi, iar pe o comandă au putut fi achiziţionate cel mult două bilete pentru fiecare din cele două zile.

Arena "Tenis Club IDU", care va găzdui întâlnirea ce contează pentru menţinerea în Grupa Mondială II din Fed Cup, are o capacitate de 1.900 de locuri. Ce s-a întâmplat cu restul de 1.500 de bilete? ProSport scrie că acestea au fost distribuite sub formă de invitaţii, obligaţii către cluburile din ţară sau sponsori, dar şi pentru echipa britanică. Ideea ca meciul România - Marea Britanie să se joace la Mamaia i-a aparţinut chiar Simonei Halep, jucătoarea numărul 1 din tabăra "tricoloră".

La "Tenis Club IDU" a mai avut loc o singură partidă inter-ţări, în Cupa Davis 2015, pierdută de România în faţa Slovaciei, scor 2-3.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici