Biliardul Bugatti va costa cât o maşină de lux: 250.000 de euro! Bijuteria din fibră de carbon poate fi montată pe iaht

  • Compania auto a pătruns puternic pe piaţa produselor de lux.
  • Masa de biliard Bugatti costă cât o maşină de lux şi va fi realizată în ediţie limitată.
  • La construcţia biliardului, proiectantul, o firmă spaniolă, a folosit aluminiu, titan, fibră de carbon şi oţel inoxidabil.
230 afișări
Imaginea articolului Biliardul Bugatti va costa cât o maşină de lux: 250.000 de euro! Bijuteria din fibră de carbon poate fi montată pe iaht

Scheletul biliardului care valorează cât un automobil

Bugatti este o companie auto care s-a făcut cunoscută pentru maşinile sale opulente, elitiste, scumpe, dar, mai ales, extrem de rapide. Nu de mult timp, compania a intrat şi pe piaţa altor produse exclusiviste, oferind consumatorilor diverse obiecte, toate la preţuri piperate.

Ultima în ordine cronologică este o masă specială de biliard realizată din materiale neobişnuite. Cadrul mesei de biliard este realizat din aluminiu şi din titan, cu un strat de fibră de carbon, iar găurile conţin oţel inoxidabil.

Spre deosebire de multe produse ”suplimentare” realizate de producătorii de automobile, care deseori pur şi simplu redenumesc produse deja existente pe piaţă, Bugatti a proiectat această masă de biliard de la zero informează gazzetta.it.

S-a folosit de priceperea celor de la Ixo, o mică companie spaniolă specializată în proiecte din fibră de carbon. "Când am început să dezvoltăm proiectul de masă de biliard Bugatti, ştiam că trebuie să excelăm în toate domeniile, pentru a realiza ceva ieşit din comun", a spus directorul general al Ixo, Pedro Sánchez

Unul dintre punctele forte ale mesei de biliard Bugatti este sistemul de nivelare servo-ghidat. Acest sistem a fost conceput pentru a putea aşeza masa de biliard la bordul unui iaht. Astfel, fiecare picior va putea să compenseze mişcarea navei, menţinând o suprafaţă de joc perfect uniformă.

Ixo declară că fiecare picior va fi echipat cu servomotoare Siemens, care pot reacţiona la orice mişcare a bărcii în decurs de cinci milisecunde, totul în linişte totală şi fără vibraţii. Preţul biliardului este la nivelul unui bolid de lux. Fiecare masă va un preţ de catalog de 250.000 de euro, inclusiv accesorii, şi se vor face doar 30 de exemplare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici