Bilici: Nu sunt multe echipe care pot câştiga în România

Selecţionerul echipei naţionale a Croaţiei, Slaven Bilici, a declarat, miercuri, după victoria în faţa reprezentativei României, scor 2-1, că nu sunt multe formaţii care pot câştiga la Bucureşti.

13 afișări
Imaginea articolului Bilici: Nu sunt multe echipe care pot câştiga în România

Bilici: Nu sunt multe echipe care pot câştiga în România

"Nu sunt multe echipe care pot câştiga în România. A fost foarte greu pentru noi. România a fost o echipă bine organizată, bine aşezată în teren şi este foarte periculoasă fără a ţine prea mult de minge. Românii ne-au făcut să suferim, deşi nu sunt multe echipe care pot să ne facă asta. România a jucat aşa cum ne aşteptam, dar totuşi mă aşteptam la mai multă presiune. Mai ales după ce noi am marcat cel de-al doilea gol, dar cred că nu au vrut să ne pună sub presiune. Noi am controlat mai bine meciul. Florentin Petre a părut vioi, Contra a jucat bine, iar numărul 5 (n.r. - Ovidiu Petre) este foarte bun. Am văzut meciul Serbiei cu Cipru de aseară (n.r. - marţi seară) şi au jucat foarte bine, dar astăzi (n.r. - miercuri) au pierdut cu Ucraina fără să se apropie de poartă. România poate bate cu siguranţă Serbia, dacă are noroc, are lotul complet, iar jucătorii sunt în formă", a spus Bilici.

Echipa naţională a Croaţiei a învins, miercuri, cu scorul de 2-1 (1-1), reprezentativa României, într-un meci amical disputat pe stadionul Steaua. Pentru România a înscris Marica, în minutul 22, croaţii marcând prin Olici '28 şi Krancjar '75.

Citeşte şi:

Romania - Croaţia, scor 1-2 într-un meci amical

Mircea Sandu: Am pierdut prin două autogoluri

Piţurcă: Neatenţia ne-a făcut să ieşim învinşi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici