Blatter: În ţările latine, Terry ar fi fost aplaudat pentru relaţia extraconjugală

Preşedintele FIFA, elveţianul Joseph Blatter, crede că modul în care au reacţionat englezii faţă de aventurile extraconjugale ale fundaşului echipei Chelsea Londra, John Terry, este tipic anglo-saxon şi că jucătorul ar fi fost aplaudat de latini pentru aceleaşi fapte.

11 afișări
Imaginea articolului Blatter: În ţările latine, Terry ar fi fost aplaudat pentru relaţia extraconjugală

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Reacţiile englezilor sunt tipice anglo-saxonilor. Dacă ar fi făcut aşa ceva un fotbalist într-o ţară latină, cred că ar fi fost aplaudat", a declarat Blatter, de la Vancouver (unde se află cu ocazia debutului Jocurilor Olimpice de Iarnă), agenţiei britanice Press Association.

Terry a fost victima unei violente campanii de presă, după ce mass-media a dezvăluit relaţia dintre jucător şi fosta iubită a ex-coechipierului său, Wayne Bridge. În consecinţă, lui Terry i-a fost retrasă banderola de căpitan al echipei naţionale.

Jucătorul a primit câteva zile libere din partea antrenorului său, Carlo Ancelotti, şi nu va juca în meciul pe care Chelsea îl va disputa, la sfârşitul săptămânii, în Cupa Angliei, contra formaţiei Cardiff City.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici