Blatter pe Twitter: E ridicol să se spună că vreau să renunţ la funcţie

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, a răspuns pe Twitter informaţiilor apărute în presa internaţională privind dorinţa sa de a renunţa peste doi ani la şefia forului mondial în favoarea conducătorului UEFA, Michel Platini, menţionând că aceste afirmaţii sunt "ridicole", informează As.

54 afișări
Imaginea articolului Blatter pe Twitter: E ridicol să se spună că vreau să renunţ la funcţie

Blatter pe Twitter: E ridicol să se spună că vreau să renunţ la funcţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sepp Blatter se gândeşte serios să renunţe la preşedinţia FIFA peste doi ani", a anunţat postul ESPN.

Sursa citată menţionează că Blatter ar avea un acord în acest sens cu Michel Platini, prin care acesta să preia conducerea FIFA.

"Informaţia că aş dori să renunţ la mandatul meu de patru ani înainte de a se încheia este ridicolă, iar cea privind existenţa unui acord cu Michel Platini pentru ca el să preia preşedinţia FIFA este o prostie", a scris, miercuri, pe contul său de Twitter, conducătorul forului mondial.

Blatter a obţinut un al patrulea mandat pentru funcţia de preşedinte al FIFA, la congresul din 1 iunie, desfăşurat pe fondul unor acuzaţii de corupţie formulate la adresa unor membri ai forului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici