Blaz Sliskovici: Sunt bucuros că am retrogradat cu capul sus

Antrenorul echipei Unirea Alba Iulia, Blaz Sliskovici, a declarat luni, după înfrângerea suferită pe teren propriu de formaţia sa, scor 1-2, cu Dinamo, că este bucuros că gruparea sa a retrogradat în Liga a II-a cu capul sus.

23 afișări
Imaginea articolului Blaz Sliskovici: Sunt bucuros că am retrogradat cu capul sus

Blaz Sliskovici: Sunt bucuros că am retrogradat cu capul sus (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Niciodată nu am comentat arbitrajul, dar totuşi, în viaţă, peştele mare îl mănâncă pe cel mic. Cred că înţelegeţi ce vreau să spun. Am retrogradat astăzi în Liga a II-a, nu am ce să le reproşez fotbaliştilor mei şi în opinia mea am fost cel puţin egali, ca joc, cu Dinamo. Chiar dacă poate părea un paradox, sunt bucuros că am retrogradat cu capul sus şi mă gândesc foarte serios să continui şi de la vară aici", a spus Sliskovici.

Atacantul Nemanja Jovanovici a criticat brigada de arbitri care au condus partida de la Alba Iulia. "Dinamo este echipa lui "peşte prăjit", este o ruşine naţională ce s-a întâmplat şi niciodată nu am crezut că o echipă ca Dinamo are nevoie de arbitri ca să vină la Alba Iulia", a adăugat Jovanovici.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1, formaţia Unirea Alba Iulia, într-un meci contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici