Boca: Până la 25 iunie, Poli Iaşi va avea antrenor

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, joi, că până la 25 iunie, gruparea din dealul Copoului va avea un nou antrenor.

9 afișări
Imaginea articolului Boca: Până la 25 iunie, Poli Iaşi va avea antrenor

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca (Imagine: Mediafax Foto)

"Până la 25 iunie, Poli Iaşi va avea antrenor. În 25 iunie este prevăzută reunirea lotului şi atunci cu siguranţă echipa va avea un antrenor. Avem o listă de 3-4 posibili antrenori, dar deocamdată nu vă pot spune mai mult. Avem în vedere antrenori atât din ţară cât şi din străinătate. În funcţie de ce decizie va lua Consiliul de Administraţie al clubului, vom demara negocierile pentru aducerea unui antrenor", a spus Boca.

Oficialul ieşean a mai afirmat că doreşte ca în perioada de vară, echipa să plece în două stagii de pregătire, unul în ţară şi unul în străinătate: "Pentru pregătirea noii ediţii de campionat am vrea ca echipa să meargă în două cantonamente. Unul de zece zile în ţară, la munte, şi unul de 10-12 zile în străinătate. Pentru primul cantonament avem ca variante Câmpulung Moldovenesc sau Braşov, în timp ce pentru cel de-al doilea cantonament, când dorim să disputăm cinci-şase meciuri amicale, am vrea să mergem undeva în Austria. Oricum, o decizie finală va fi luată de noul antrenor, pentru că aşa mi se pare normal".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici