Boca: Poli Iaşi are datorii de aproximativ un milion de euro

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, joi, că gruparea pe care o conduce are datorii către bugetul statului, jucători şi alte persoane de aproximativ un milion de euro.

37 afișări
Imaginea articolului Boca: Poli Iaşi are datorii de aproximativ un milion de euro

Boca: Poli Iaşi are datorii de aproximativ un milion de euro (Imagine: Mediafax Foto)

"În momentul de faţă, avem datorii de un milion de euro. Această sumă reprezintă restanţe faţă de jucători, de bugetul statului şi faţă de terţi. Oamenii de afaceri, care fac parte din Consiliul de Administraţie al clubului, au promis că vor rezolva această problemă până la sfârşitul anului. Nu trebuie să uităm că până la sfârşitul lunii martie 2009 trebuie să ajungem cu datoriile faţă de bugetul statului pe zero pentru a putea primi licenţa pentru sezonul viitor. De aceea cred că datoriile pe care le avem acum trebuie plătite în cel mai scurt timp, deoarece la aceste sume se adaugă penalităţi şi nu vreau să riscăm să nu luăm licenţa", a spus Boca.

Oficialul grupării ieşene a adăugat că o decizie privind situaţia financiară a echipei se va lua în următoarea şedinţă a Consiliului de Administraţie.

"Probabil săptămâna viitoare, membrii Consiliului de Administraţie se vor întâlni pentru a face o analiză a evoluţiei echipei în acest tur de campionat şi atunci se vor discuta toate problemele. Eu rămân optimist şi sper că acţionarii se vor ţine de cuvânt şi vor achita toate aceste datorii pe care le are clubul pentru a putea termina anul 2008 pe zero", a precizat Boca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici