Boca: Verdictul a fost amânat inutil

Preşedintele clubului Politehnica Iaşi, Sorin Boca, s-a declarat nemulţumit de faptul că membrii Comisiei de Disciplină ai FRF au decis amânarea unei decizii în cazul nocturnei care nu a funcţionat, la solicitarea formaţiei Farul Constanţa.

15 afișări
Imaginea articolului Boca: Verdictul a fost amânat inutil

Boca: Verdictul a fost amânat inutil (Imagine: Mediafax Foto)

"Farul a solicitat amânarea judecării cazului, iar Comisia de Disciplină a acceptat. Verdictul a fost amânat inutil. Lucrurile sunt foarte clare şi nu înţeleg de ce s-a amânat decizia. Jocul trebuia oprit dacă problemele la nocturnă nu erau remediate în 60 de minute, nu în 30, aşa cum a decis arbitrul. Istvan Kovacs nu a vrut să înceapă meciul, deşi aveam la dispoziţie o oră să remediem problema la instalaţia de nocturnă, care a fost reparată în 33 de minute. În aceste condiţii, chiar nu înţeleg de ce a mai cerut Farul amânarea judecării cauzei", a declarat Sorin Boca.

Oficialul ieşean a spus că verdictul urmează să fie dat abia vineri.

Meciul Poli Iaşi - Farul era programat iniţial, sâmbăta trecută, la ora 20.00, iar arbitrul Istvan Kovacs a decis, după 32 de minute de aşteptare pe teren, ca jucătorii să intre la vestiare şi a fluierat sfârşitul jocului. La două minute după ce jucătorii celor două echipe şi oficialii întâlnirii au părăsit terenul, o parte a instalaţiei de nocturnă s-a aprins, iar fotbaliştii formaţiei Poli Iaşi au revenit pe gazon. După 45 de minute de la ora oficială de începere a meciului, la staţia de amplificare s-a anunţat că partida nu va mai avea loc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici