Bogdan Dinu: Suntem nevinovaţi, am fost făcuţi de ruşine în ţară

Cei trei pugilişti acuzaţi că au încercat să fure dintr-un magazin din Chicago în timp ce se aflau la Campionatele Mondiale susţin că sunt nevinovaţi şi că au fost pedepsiţi fără motiv de către Asociaţia Internaţională de Box (AIBA), care i-a suspendat pe viaţă din boxul amator.

17 afișări
Imaginea articolului Bogdan Dinu: Suntem nevinovaţi, am fost făcuţi de ruşine în ţară

Bogdan Dinu: Suntem nevinovaţi, am fost făcuţi de ruşine în ţară

Bogdan Dinu, Ronald Gavril şi Iulian Stan au afirmat, la sosirea în ţară, că şi-au angajat avocaţi care le vor dovedi nevinovăţia.

"Toţi suntem nevinovaţi şi o vom dovedi. Avem actele necesare. Aici sunt nişte acte de la poliţia din Chicago prin care o să dovedim că nu a fost chiar aşa cum s-a scris şi cum au intrepretat toţi ziariştii. Ne-aţi făcut de ruşine! (n.r. - către presa prezentă la aeroport) Am fost făcuţi de ruşine în ţară. Nici AIBA nu a ştiut tot ce s-a întâmplat, de aceea ne-a şi suspendat pe viaţă, dar sunt sigur că o să se rezolve. Ne-am luat avocaţi şi o să se rezolve cât de curând. Nu avem cum să avem vreo interdicţie în State pentru că noi nu am fost anchetaţi de poliţie, nu avem nicio treabă cu poliţia din Chicago. În magazin a fost o neînţelegere care s-a interpretat greşit", a declarat Dinu, la sosirea pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Ronald Gavril a aprobat declaraţiile colegului său, mulţumindu-se doar să precizeze: "Nu am ce să comentez acum. Când va fi totul OK, atunci vom face declaraţii".

Ionuţ Gheorghe, coechipierul celor trei pugilişti, spune că este convins de nevinovăţia colegilor săi. "Colegii mei chiar nu au avut nicio vină. Totul a fost o întâmplare şi i-au acuzat aiurea. Sunt foarte convins de acest lucru. Nu-i apăr că sunt colegii mei, dar ei sunt foarte cuminţi şi s-au întors cu cazierul foarte curat din America. Ei chiar nu au nicio vină. Sunt colegii mei, ne cunoaştem de atâţia ani. Va vedea toată lumea că ei nu au nicio vină. Ei au fost şi sunt foarte corecţi. Nu i-a văzut nimeni cu nimic în mână, ei de fapt au vrut să se ducă la casă şi i-a luat înainte de casă, că n-au plătit", a explicat Gheorghe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici