Bogdan Şoldănescu se va transfera de la HCM Constanţa la CSU Suceava

Handbalistul Bogdan Şoldănescu, câştigător al titlului naţional cu HCM Constanţa, a înştiinţat clubul că nu doreşte să-şi prelungească înţelegerea scadentă la 30 iunie, dorind să evolueze la finalista Challenge Cup, CSU Bucovina Suceava.

6 afișări

"Nu pot în acest moment decât să confirm că noi ni-l dorim pe Bogdan şi că el vrea să joace la noi. Există acea prevedere legală conform căreia până ce contractul unui jucător nu expiră, în cazul lui la 30 iunie, nu sunt permise contactele, negocierile, încheieri de noi înţelegeri, iar noi dorim să o respectăm. El doreşte să revină acasă şi sperăm ca totul să se încheie cu bine în această privinţă", a declarat, pentru MEDIAFAX, antrenorul sucevenilor, Petru Ghervan.

Şoldănescu, în vârstă de 24 de ani, 1,97 metri înălţime, ar urma să semneze la 1 iulie un contract valabil pe minimum două sezoane cu gruparea suceveană.

Tehnicianul formaţiei CSU Suceava a mai precizat că discută cu încă trei jucători pentru transfer, "dar niciunul de mare calibru, pentru că nu ne permitem financiar". De asemenea, Petru Ghervan a mai afirmat că obiectivul echipei în viitorul sezon va fi tot clasarea pe un loc de cupă europeană, cel mai probabil locul cinci, faţă de poziţia a şasea pe care s-a clasat CSU Suceava în campionatul 2008-2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici