Boloni a fost numit oficial antrenor al echipei Standard Liege

Tehnicianul Ladislau Boloni a fost numit, luni, în funcţia de antrenor principal al echipei Standard Liege, în locul lui Michel Preud'homme, românul semnând un contract pentru un sezon cu gruparea belgiană.

15 afișări
Imaginea articolului Boloni a fost numit oficial antrenor al echipei Standard Liege

Boloni a fost numit oficial antrenor al echipei Standard Liege (Imagine: Mediafax Foto)

"Ambiţia lui Boloni este de a conduce Standard Liege pentru prima dată în Liga Campionilor şi de a apăra titlul de campion al Belgiei cucerit în sezonul trecut", se arată pe site-ul oficial al clubului Standard.

Echipa din Liege va evolua în sezonul viitor în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, fază a competiţiei în care ar putea întâlni Steaua Bucureşti.

În ultimele săptămâni, oficialii FC Rapid au negociat cu tehnicianul Ladislau Boloni, ultima oară la formaţia Al Jazeera, din Emiratele Arabe Unite, însă, în cele din urmă, s-au îndreptat spre portughezul Jose Peseiro, pe care l-au numit în funcţia de antrenor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici