Boloni: Piţurcă îmi este prieten şi un antrenor bun

Tehnicianul formaţiei Standard Liege, Ladislau Boloni, a declarat, sâmbătă, că dacă selecţionerul Victor Piţurcă va fi demis, se va întrista, deoarece sunt prieteni şi fostul să coechipier de la Steaua este un antrenor bun, informează La Derniere Heure.

15 afișări
Imaginea articolului Boloni: Piţurcă îmi este prieten şi un antrenor bun

Boloni: Piţurcă îmi este prieten şi un antrenor bun

"Se scriu multe lucruri. Dar singurul care mă interesează este cum vom înscrie în meciul cu Germinal de duminică. Pot răspunde la telefon, însă fiind concentrat doar la Standard. Victor Piţurcă a fost demis? Dacă este cazul, acest lucru mă întristează, deoarece este un prieten şi un antrenor bun. Dacă mă interesează postul de selecţioner al României? Dacă răspund afirmativ, veţi spune că deja nu mă mai gândesc la Standard. Şi în România se va spune că deja mi-am depus candidatura în timp ce există încă selecţioner. Dacă spun nu, în România se va spune că nu mă interesează echipa naţională. Nu am fost contactat", a declarat Boloni.

Boloni a menţionat că a avut mai multe oferte. "Ştiu că sunt liber la finalul sezonului şi că pot negocia. Însă dacă mi se propune ceva interesant, Lucien D'Onofrio (n.r. - preşedintele clubului Standard) va fi primul care va afla, după familia mea. Nu îl voi trăda".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici