Boloni va discuta cu oficialii clubului Standard despre contract doar după barajul pentru titlu

Tehnicianul echipei Standard, Ladislau Boloni, a declarat că va avea o discuţie referitoare la prelungirea înţelegerii cu echipa din Liege, care expiră la finalul acestui sezon, doar după terminarea celor două meciuri contra formaţiei Anderlecht, decisive pentru titlul, informează FootGoal.net.

11 afișări
Imaginea articolului Boloni va discuta cu oficialii clubului Standard despre contract doar după barajul pentru titlu

Ladislau Boloni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ţinând cont de meciurile de baraj pentru titlul, am decis de comun acord cu conducerea să amânăm întâlnirea legată de contract. Acest lucru nu mă derajează absolut deloc. Singurul lucru pe care pot să îl spun legat de acest subiect este acela că reprezentaţii clubului şi eu suntem pe aceaşi lungime de undă", a precizat Boloni, în presa belgiană.

La finalul sezonului în Belgia, Standard Liege şi Anderlecht Bruxelles se află la egalitate de puncte, 77, astfel că titlul de campioană va fi decis după disputarea unui baraj, în sistem tur-retur. Prima manşă a barajului dintre Anderlecht şi Standard va avea loc la Bruxelles, în data de 21 mai, iar manşa secundă la Liege, la 24 mai.

Referitor la cele două partide hotărâtoare pentru titlul de campioană în prima ligă belgiană, Boloni consideră că ele vor fi decise de modul în care cele două echipe se vor recupera fizic după un sezon extrem de disputat. "Nu cred că Anderlecht şi Standard se mai pot surprinde, pentru că ne cunoaştem aşa de bine... Pregătirea pentru aceste jocuri se va baza pe recuperarea şi consolidarea mentală. Nu cred că avem un avantaj psihologic înaintea acestor jocuri, în ciuda deznodământului dramatic în meciul nostru cu La Gantoise", a completat tehnicianul român.

Echipa antrenată de Ladislau Boloni a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, pe La Gantoise, în ultima etapă a campionatului belgian, dar în ultimele minute ale meciului formaţia gazdă a ratat un penalti. Contracandidata la titlu a echipei lui Boloni, Anderlecht Bruxelles, s-a impus lejer, în deplasare, scor 2-0, în faţa formaţiei Racing Genk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici