Bolt, operat la picior, ratează reuniunea de atletism de la Kingston

Triplul campion olimpic la atletism, Usain Bolt, a fost supus unei intervenţii chirurgicale minore pentru a i se scoate câţiva spini din picior, după accidentul rutier suferit miercuri, şi va rata reuniunea de la Kingston, programată în acest week-end, a anunţat agentul sportivului, Rick Simms.

1 afișare

Potrivit AFP, această reuniune, inclusă în calendarul federaţiei internaţionale, ar fi fost prima competiţie importantă a sezonului pentru Bolt.

"De comun acord cu antrenorul Glen Mills şi cu federaţia jamaicană, s-a decis că Usain nu va participa la reuniunea de sâmbătă, de la Kingston", se arată într-un comunicat semnat de Simms, care a precizat că sportivul se simte bine. "Îi vom monitoriza situaţia în următoarele zile, dar este prematur să spunem dacă această problemă îi va influenţa programul de antrenamente în săptămânile următoare", a precizat Rick Simms.

În mod normal, Usain Bolt ar urma să participe, în data de 17 mai, la o competiţie de la Manchester.

Usain Bolt a suferit contuzii minore în urma unui accident rutier care a avut loc, miercuri, pe o autostradă din Jamaica. Potrivit presei internaţionale, Bolt, care a câştigat medalia de aur în probele de 100 m, 200 m şi cu ştafeta de 4x100 la JO din 2008, conducea o maşină BMW M3 în momentul accidentului survenit pe Highway 2000, una dintre autostrăzile recent construite în Jamaica. Potrivit poliţiei, maşina lui Bolt a derapat pe şoseaua umedă şi s-a oprit într-un şanţ.

Managerul sprinterului jamaican, Norman Peart, a precizat că Bolt nu s-a lovit în accidentul propriu-zis, ci s-a rănit la picioare în momentul în care a ieşit din maşină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici