Bonetti îi linişteşte pe fanii dinamovişti. "Atmosfera e perfectă, jucătorii îşi văd de meseria lor, la fel şi antrenorii"

Tehnicianul formaţiei Dinamo, Dario Bonetti, a declarat, joi, la plecare în cantonamentul din Austria, că atmosfera la echipă este perfectă, atât timp cât jucătorii îşi văd de meseria lor, aşa cum fac şi antrenorii.

103 afișări
Imaginea articolului Bonetti îi linişteşte pe fanii dinamovişti. "Atmosfera e perfectă, jucătorii îşi văd de meseria lor, la fel şi antrenorii"

Dario Bonetti (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Atmosfera e perfectă. E un pic cald, dar e totul bine. Jucătorii trebuie să îşi vadă de meseria lor, iar antrenorii de a lor. Restul nu contează", a declarat Bonetti.

La finalul sezonului trecut tehnicianul italian a avut unele conflicte cu anumiţi jucători, pe care i-a acuzat de blat, fără însă să-i nominalizeze. Mai mulţi jucători i-au răspuns antrenorului, acuzând faptul că reproşurile nu le face în mod direct.

În ceea ce priveşte rămânerea fundaşilor Cosmin Moţi şi Cristian Pulhac la echipă, Bonetti a spus că nu intră în atribuţiile sale formarea lotului: "Nu fac parte din conducere, eu sunt antrenor. Sunt plătit să îi antrenez pe aceşti jucători. Nu e responsabilitatea mea să decid dacă rămân. Sunt bucuros că au venit Cristea şi Issa Ba, cum să nu. Sunt foarte bucuros. Şi sigur vom mai face achiziţii, ca toate echipele. Zambia are mulţi jucători buni. Măcar să vină vreunul. Dar, pentru moment, suntem bine aşa. O să vedem ce vom face".

Fundaşul Cosmin Moţi declarase, vineri, la vizita medicală, că mai are un an de contract cu Dinamo, dar nu vede de ce şi l-ar prelungi, jucătorul referindu-se la faptul că numele său a figurat pe o listă publicată în presă cu fotbalişti care ar urma să fie daţi afară de echipa "alb-roşie" de antrenorul Dario Bonetti.

Tehnicianul a refuzat însă să răspundă la întrebarea dacă va pleca vreun jucător în această vară: "Dar de ce vă interesează lucrurile astea? Toate cluburile au jucători care vin şi care pleacă. Şi noi vom face aşa".

Lotul echipei Dinamo a plecat joi în primul cantonament al verii, în localitatea austriacă Leogang, revenirea la Bucureşti fiind prevăzută pentru data de 9 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici