Bonetti spune că nu poate face spectacol cu jucători născuţi în 1994 sau 1991

Antrenorul formaţiei Dinamo, Dario Bonetti, aflat în silenzio stampa, le-a transmis suporterilor, prin intermediul Facebook, că nu poate face performanţă şi spectacol cu jucători tineri, chiar şi împotriva unei echipe din Liga a II-a, referindu-se la partida cu Voinţa Sibiu, din Cupa României.

129 afișări
Imaginea articolului Bonetti spune că nu poate face spectacol cu jucători născuţi în 1994 sau 1991

Bonetti spune că nu poate face spectacol cu jucători născuţi în 1994 sau 1991 (Imagine: Bogdan Maran / MediafaxFoto)

"Deşi sunt în silenzio stampa de două săptămâni, trebuie să răspund fanilor noştri. Eu nu sunt surprins că după victoria cu U. Cluj şi cea cu Voinţa Sibiu au reapărut «măgarii zburători». E adevărat însă că noi nu am avut un joc bun, dar aţi văzut cât de mulţi jucători tineri am avut? 93/94? 92/91? Credeţi că aceşti jucători, chiar dacă sunt de perspectivă, pot câştiga întotdeauna oferind şi spectacol? Chiar şi împotriva unei echipe de Serie B? Dar spuneţi-mi cine face spectacol în România? Aţi văzut rezultatele echipelor CFR Cluj, Vaslui sau Petrolul? Aveţi idee ce înseamnă să începi un proiect cu jucători tineri? Cred că în spatele acestor critici patetice şi nejustificate sunt aceleaşi marionete care aşteaptă o înfrângere. Lasaţi-i în pace pe aceşti tineri să crească!", a scris Bonetti pe Facebook, adresându-se fanilor dinamovişti.

Echipa Dinamo Bucureşti s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 după prelungiri, formaţia Voinţa Sibiu, din Liga a II-a, într-un meci din 16-imile de finală ale competiţiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Strătilă '61 şi L. Rus '93, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Heil, în minutul 52.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici