Borcea a plecat de la nunta la care era naş pentru meciul echipei Dinamo

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, duminică, la finalul partidei câşigate în faţa echipei Unirea Urziceni, scor 2-1 (0-1), că a plecat de la o nuntă, unde era naş, pentru a asista la partida formaţiei antrenate de Dario Bonetti.

104 afișări
Imaginea articolului Borcea a plecat de la nunta la care era naş pentru meciul echipei Dinamo

Borcea a plecat de la nunta la care era naş pentru meciul echipei Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

"Important e că am câştigat, e o răzbunare pentru campionatul trecut. Nici nu vreau să-mi mai amintesc cum am pierdut atunci. Există un Dumnezeu, eu am crezut până la final în victoria noastră. Vă daţi seama, dacă sunt naş şi am plecat de la nuntă ca să vin la meci. Nu credeam că putem să fim blestemaţi din nou. Le-am spus şi la oficială că o să câştigăm şi că o să dea gol Cristea. Chiar am făcut pariu cu el şi i-am spus că o să dea gol. A fost o victorie importantă, am câştigat acasă cu CFR, cu Unirea, cu Steaua, cu cele mai importante contracandidate la titlu. Câştigăm tot în deplasare, dar pierdem puncte cu Internaţional Piteşti. La meciurile uşoare nu reuşesc să se mobilizeze. Am fost la vestiar să-i felicit", a spus Borcea.

Formaţia Dinamo Bucureşti a câştigat, cu scorul de 2-1 (0-1), meciul susţinut, duminică seară, pe teren propriu, în compania campioanei României, Unirea Urziceni, în derbiul etapei a VII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Andrei Cristea '48 şi Torje '90+3, pentru gazde, respectiv Iulian Apostol '28, pentru oaspeţi, gruparea antrenată de Dario Bonetti reuşind să obţină prima victorie în istoria confruntărilor cu Unirea Urziceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici