Borcea: Am o listă cu trei antrenori: Andone, Andone, Andone

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că după demiterea italianului Dario Bonetti, pentru postul de antrenor al echipei bucureştene are o listă cu trei tehnicieni, spunând acelaşi nume, cel al lui Ioan Andone, de trei ori.

14 afișări
Imaginea articolului Borcea: Am o listă cu trei antrenori: Andone, Andone, Andone

Borcea: Am o listă cu trei antrenori: Andone, Andone, Andone (Imagine: Mediafax Foto)

"Am o listă cu trei antrenori, Andone, Andone, Andone. Altă variantă nu există, Andone face eforturi să găsească o soluţie de a ajunge în Ştefan cel Mare, pentru că el are o mentalitate de învingător, dar îl accept cu o singură condiţie - manager general, pentru că nu mai vreau să am de-a face cu echipa şi cu tot ce ţine de asta. Totul depinde de Andone, noi ţinem legătura cu el, m-a bucurat enorm dorinţa lui de a reveni. Azi sau mâine sigur se decide şi toţi acţionarii sunt de acord ca el să vină la Dinamo", a spus Borcea, care a evitat să precizeze dacă va plăti clauza de reziliere a lui Andone cu Al Ahli Dubai.

Cristian Borcea a recunoscut faptul fraţii Ioan şi Victor Becali au un rol în numirea antrenorului la Dinamo. "Toţi antrenorii, în afară de Esteban Vigo, nu au fost doriţi de fraţii Becali, pentru că ei sunt foarte deştepţi şi ştiu până unde pot interveni la o echipă", a completat Borcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici