Borcea: Aştept să fie foarte multă lume la aeroport

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, joi, la GSP TV, după calificarea în grupele Ligii Europa că se aşteaptă ca jucătorii din Şoseaua Ştefan cel Mare să fie întâmpinaţi de multă lume la aeroport, la întoarcerea de la Liberec.

15 afișări
Imaginea articolului Borcea: Aştept să fie foarte multă lume la aeroport

Borcea: Aştept să fie foarte multă lume la aeroport (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu am crezut în jucători, pentru că le-am dat o primă bună. Eram sigur că vor da dovadă de caracter. Aştept să fie întâmpinaţi de foarte multă lume la aeroport. Dacă nici acum nu vor năvăli la aeroport, atunci când? Ne bucurăm şi noi după atâta amărăciune. Este vorba de jucători, au făcut ceva extraordinar. Au dat dovadă de inteligenţă şi de mare caracter, deoarece au întors rezultatul de la 3-0. Am vorbit cu jucătorii şi cu Dario Bonetti şi le-am spus că ne vom califica", a spus Borcea.

Echipa Dinamo Bucureşti s-a calificat în grupele Ligii Europa, după ce a învins, joi, în deplasare, în urma executării loviturilor de departajare, formaţia cehă Slovan Liberec, cu scorul de 12-8 (3-0, 3-0, 1-0), în manşa retur a play-off-ului competiţiei.

În tur, Dinamo a pierdut pe teren scor 0-2, însă, din cauza incidentelor în care au fost implicaţi fanii dinamovişti, UEFA a decis ca gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare să piardă meciul la "masa verde" cu scorul de 0-3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici