Borcea: Dacă era 5-0 la pauză, nu mira pe nimeni

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, vineri, după victoria, cu scorul de 2-0, din meciul Gloria Bistriţa, că nu ar fi mirat pe nimeni dacă bucureştenii ar fi avut 5-0 la pauză şi că a visat rezultatul de la Bistriţa.

13 afișări
Imaginea articolului Borcea: Dacă era 5-0 la pauză, nu mira pe nimeni

Borcea: Dacă era 5-0 la pauză, nu mira pe nimeni (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Eu zic că dacă era 5-0 la pauză nu mira pe nimeni. Dinamo a jucat astăzi foarte bine, i-am spus lui Ando (n.r. - tehnicianului Ioan Andone) azi dimineaţă că am visat că batem cu 2-0 şi că dă Dănciulescu gol. I-am zis şi lui Dănciulescu că am visat că dă gol şi i-am spus să nu mă dezamăgescă. Sunt mulţumit de jocul echipei. Este foarte important să câştigăm următorul meci. Din păcate nu-i avem pe Moţi şi pe Garat", a spus Borcea.

Întrebat dacă va vinde echipa Dinamo, Cristian Borcea a răspuns: "Nu, nu, nu, dar oricine are bani este binevenit la Dinamo".

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Gloria Bistriţa, într-un meci din cadrul etapei a XII-a din Liga I. Golurile echipei Dinamo au fost marcate de Dănciulescu '15 şi Andrei Cristea '90.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici