Borcea: Dinamo a încasat 1,3 milioane de euro din transferuri şi a cheltuit 4 milioane

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, vineri, la plecarea spre cantonamentul din Antalya al echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare, că gruparea "alb-roşie" a încasat în această iarnă 1,3 milioane de euro din transferuri şi a cheltuit patru milioane pentru achiziţii de jucători.

1 afișare
Imaginea articolului Borcea: Dinamo a încasat 1,3 milioane de euro din transferuri şi a cheltuit 4 milioane

Borcea: Dinamo a încasat 1,3 milioane de euro din transferuri şi a cheltuit 4 milioane

"Ştiţi că nu vorbesc despre transferuri până nu se rezolvă. Toţi jucătorii pe care i-am vrut, i-am luat. Cred că suma pe care am investit-o noi, nu a investit-o nimeni. Am luat un milion pe Radu şi 300.000 de Claudiu şi am investit peste 4 milioane. Vrem să redevenim Dinamo care câştiga tot şi pe oriunde", a declarat Borcea.

Conform declaraţiilor conducerii clubului Lazio Roma, fundaşul Ştefan Radu a fost împrumutat în această iarnă pentru suma de 1,2 milioane de euro, până la finalul sezonului, urmând ca gruparea italiană să se decidă dacă îl va transfera pentru suma totală de 5,4 milioane de euro. Presa germană a notat că atacantul Claudiu Niculescu a fost transferat la MSV Duisburg pentru 500.000 de euro. Dinamo i-a achiziţionat în această iarnă pe Gabriel Torje de la Poli Timişoara, Nino Pekarici de la Vojvodina Novi Sad, Marko Zorici de la Genclerbirligi şi Osvaldo Miranda de la Gimnasia de Jujuy.

Oficialul dinamovist spune că transferul argentinianului Osvaldo Miranda este ultimul în această pauză competiţională. "Amicalele sunt pentru a forma o echipă competitivă şi pentru a se găsi primul 11. Miranda este ultimul transfer, pentru că săptămâna următoare începe campionatul. În momentul de faţă avem lotul complet. În acest moment Dinamo are lotul pe care ni-l dorim", a mai spus Borcea.

Preşedintele dinamovist crede că George Copos nu va vinde acţiunile pe care le deţine la FC Rapid: "Cred că domnul Copos va rămâne la Rapid. Rapid are nevoie de Copos şi Copos are nevoie de Rapid".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici