Borcea: Dinamo va disputa meciurile diin viitorul sezon pe Naţional Arena

Acţionarul FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, marţi, după ce a vizitat şantierul unde se construieşte noul stadion naţional, că echipa antrenată de Ioan Andone va disputa meciurile de pe teren propriu din viitorul sezon pe această arenă.

12 afișări
Imaginea articolului Borcea: Dinamo va disputa meciurile diin viitorul sezon pe Naţional Arena

Borcea: Dinamo va disputa meciurile diin viitorul sezon pe Naţional Arena (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Cu acest stadion intrăm şi noi în Europa. Stadionul e extraordinar. Bucureştiul şi România meritau aşa ceva. Meritau de 20 de ani. Nu credeam că arată aşa bine. Va arăta ca un stadion cu care trebuie să ne mândrim toţi românii. Dinamo va juca aici, din campionatul viitor. Nu ştiu cât va costa chiria, vom discuta. Nu mi-e teamă că n-o să se umple pentru că aici suntem foarte mulţi dinamovişti. În acest loc au fost cele mai mari performanţe ale lui Dinamo", a declarat Borcea.

Oficialul dinamovist a vizitat marţi şantierul unde se construieşte "National Arena", alături de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, preşedintele FRF, Mircea Sandu, directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu şi selecţionerul echipei naţionale, Răzvan Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici