Borcea: Fotbalul croat este unul imprevizibil, dar am încredere că ne vom califica

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat vineri că fotbalul croat este imprevizibil, dar că este încrezător în ceea ce priveşte calificarea echipei sale în play-off-ul pentru grupele Ligii Europa.

69 afișări
Imaginea articolului Borcea: Fotbalul croat este unul imprevizibil, dar am încredere că ne vom califica

Borcea: Fotbalul croat este unul imprevizibil, dar am încredere că ne vom califica (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Formaţia Dinamo Bucureşti va întâlni învingătoarea dublei manşe dintre Iskra-Stal (Republica Moldova) şi NK Varazdin (Croaţia) în turul trei preliminar al Ligii Europa, s-a stabilit, vineri, la tragerea la sorţi de la sediul UEFA de la Nyon. În tur, scorul a fost 1-1, returul fiind programat săptămâna viitoare în Croaţia.

"Fotbalul croat este unul imprevizibil. Am păţit-o şi anul trecut. Indiferent de adversar vom trata foarte serios această dublă manşă. Principalul obiectiv e calificarea în Europa League. Aş vrea să ajungem până în primăvara europeană. Acum avem o echipă mult mai experimentată. Am învăţat foarte mult din greşeli şi am încredere că ne vom califica", a declarat Borcea.

Anul trecut Dinamo Bucureşti a fost eliminată din Liga Europa, după ce a fost învinsă, cu scorul de 3-0 de formaţia croată Hajduk Split, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei. În tur, la Bucureşti, Dinamo s-a impus cu scorul de 3-1.

Oficialul grupării dinamoviste a infirmat încă o dată posibilitatea ca jucătorii Gabriel Torje şi Marius Alexe să fie transferaţi în această vară: "Obiectivul e acela de a intra în Europa League şi a ne bate la campionat. Ca să obţinem acest lucru trebuie să rămână. Hai să luăm un campionat, să jucăm în Europa League şi după aia vedem".

Borcea a spus că săptămâna viitoare gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare se va achita de toate datoriile pe care le are. "Nu sunt probleme financiare. Săptămâna viitoare vom fi la zi din toate punctele de vedere. Şi cu jucătorii. De asta m-am şi întors, plec în America în septembrie şi vreau să o las pe Dinamo în Europa League şi pe primul loc", a mai spus Borcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici