Borcea: Mă bucur că Dănciulescu a revenit la Dinamo

Acţionarul FC Dinamo Cristian Borcea a declarat, luni, că se bucură de revenirea lui Ionel Dănciulescu la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare, considerând că niciun fan dinamovist nu uită că atacantul a plâns atunci când s-a transferat la Hercules, informează site-ul oficial al clubului "alb-roşu".

26 afișări
Imaginea articolului Borcea: Mă bucur că Dănciulescu a revenit la Dinamo

Borcea: Mă bucur că Dănciulescu a revenit la Dinamo (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Mă bucur că Dănciulescu a revenit la Dinamo. Niciun dinamovist adevărat nu poate uita că Danciu a plâns când a plecat din Ştefan cel Mare", a spus Cristian Borcea.

Borcea a precizat că le va organiza peste câţiva ani un meci de retragere atacanţilor Ionel Dănciulescu şi Claudiu Niculescu. "Atât el, cât şi Niculescu au făcut foarte multe pentru Dinamo în ultimul deceniu. Suntem obligaţi să le organizăm un meci de retragere peste câţiva ani, când vor hotărî să-şi încheie carierele", a mai spus Borcea.

Atacantul Ionel Dănciulescu va fi prezentat oficial la Dinamo marţi, de la ora 12.30, într-o conferinţă de presă.

Dănciulescu (33 de ani) a fost transferat anul trecut de la Dinamo la Hercules Alicante, echipă cu care a promovat în prima ligă spaniolă. Ionel Dănciulescu a marcat 10 goluri în 25 de meciuri pentru Hercules.

De curând, reprezentanţii clubului spaniol, care se confruntă cu probleme financiare, l-au anunţat pe Dănciulescu că i-au reziliat unilateral contractul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici