Borcea: Nu vreau ca Răzvan Lucescu să mai convoace jucători de la Dinamo

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, luni, că nu doreşte ca Răzvan Lucescu să mai convoace jucători de la gruparea "alb-roşie", deoarece echipa naţională nu mai are şanse de calificare, iar formaţia antrenată de Dario Bonetti are meciuri importante în Liga Europa.

14 afișări
Imaginea articolului Borcea: Nu vreau ca Răzvan Lucescu să mai convoace jucători de la Dinamo

Borcea: Nu vreau ca Răzvan Lucescu să mai convoace jucători de la Dinamo

"Eu vreau să nu-i mai convoace pe jucătorii de la Dinamo, ca să jucăm liniştiţi în Europa până-n decembrie. Oricum, nu mai avem nicio şansă. Să facă reconstrucţia cu jucători de la Rapid, de la Braşov, de la Vaslui, de la Craiova... Ne face rău dacă cheamă jucători de la Dinamo", a spus Borcea la Sport.ro.

Borcea a afirmat că actualul selecţioner este un foarte bun antrenor de echipă de club, dar nu de naţională, şi a precizat că este convins de faptul că va lucra în viitor cu Răzvan Lucescu la Dinamo. "Răzvan este un antrenor de club extraordinar, pe care şi eu mi-l doresc, împreună cu Dinu Gheorghe. Nu vreau să plece de la naţională, să vină la un alt club concurent, prentru că este un antrenor foarte bun de club, cu care sută la sută o să lucrez în viitor la Dinamo", a menţionat şeful dinamovist.

Preşedintele FC Dinamo a precizat că echipa naţională a obţinut la Paris un rezultat foarte bun în meciul cu Franţa, însă jocul prestat de jucătorii lui Lucescu a fost "execrabil". "Dacă se întâmpla asta pe vremea lui Iordănescu sau Piţurcă, antrenorul era făcut zob. S-a obţinut un rezultat extraordinar de bun, dar s-a jucat execrabil. Noi aveam acolo o singură şansă, să mergem să atacăm, trebuia să mergem să ne jucăm şansa, ne calificăm sau nu calificăm. Ceea ce a făcut Piţurcă nu se va mai obţine în România, Piţurcă lua numai ce era în formă maximă, cine juca şi cine dădea totul pe teren", a adăugat Borcea.

Mai mulţi conducători de cluburi, printre care patronul FC Steaua, Gigi Becali, şi Cristi Borcea, au criticat, în mass-media, selecţia jucătorilor făcută de Răzvan Lucescu pentru meciurile cu Franţa şi Austria, din preliminariile Cupei Mondiale din 2010, dar şi evoluţia echipei naţionale în partida de la Paris, încheiată cu scorul de 1-1. De exemplu, Borcea i-a reproşat lui Lucescu neconvocarea unor dinamovişti şi l-a acuzat pe antrenorul României că şi-a adus la naţională toţi finii. În replică, Lucescu a afirmat că atacurile împotriva sa şi a câtorva jucători au fost provocate de interesele meschine ale unor conducători de club.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici