Borcea pune eşecul din semifinalele Cupei pe seama menajării unor jucători

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a pus înfrângerea din meciul cu FC Timişoara, scor 1-4, din semifinalele Cupei României, pe seama faptului că echipa dinamovistă nu a aliniat cel mai bun 11, unii jucători fiind menajaţi în vederea meciului cu CFR, din campionat.

12 afișări
Imaginea articolului Borcea pune eşecul din semifinalele Cupei pe seama menajării unor jucători

Borcea pune eşecul din semifinalele Cupei pe seama menajării unor jucători (Imagine: Mediafax Foto)

"Chiar dacă au intrat patru jucători noi faţă de săptămâna trecută, eu cred am dominat prima repriză clar. FC Timişoara nu a făcut altceva decât să se apere în prima parte a jocului. Cred că primul gol a fost înscris dintr-un ofsaid clar. Dar, chiar şi dacă luam gol din ofsaid, dacă aliniam cel mai bun 11, altul ar fi fost rezultatul. Dar era riscant, pentru că ne aşteaptă un meci greu cu CFR. Nu am crezut niciun moment că nu vom câştiga. A fost un eşec asumat. Acum, ne-a rămas campionatul, principalul nostru obiectiv", a spus Borcea la GspTV.

Echipa Dinamo Bucureşti a ratat calificarea în finala Cupei României, fiind învinsă, marţi, la Cluj-Napoca, cu scorul de 4-1, de FC Timişoara, în prima semifinală a competiţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici