Borcea: Sabău ne-a anunţat că nu mai vine la Dinamo

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat că antrenorul Ioan Ovidiu Sabău i-a anunţat pe oficialii dinamovişti că nu doreşte să preia conducerea tehnică a grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare, informează www.prosport.ro

18 afișări
Imaginea articolului Borcea: Sabău ne-a anunţat că nu mai vine la Dinamo

Borcea: Sabău ne-a anunţat că nu mai vine la Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

"Sabău ne-a anunţat că nu mai vine la Dinamo. Dacă Mircea Rednic nu este de acord să rămână, eu mă retrag definitiv din fotbal! Aveam o datorie faţă de Sabău din 2006. Acum, am o datorie faţă de Rednic. Trebuie să ne luăm revanşa pentru sezonul recent încheiat!", a declarat Borcea pentru ProSport.

Pe site-ul oficial al FC Dinamo, Cristian Borcea a declarat că se va retrage din funcţie şi din acţionariatul grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare, în cazul în care tehnicianul Mircea Rednic nu va continua să pregătească echipa "alb-roşie" în sezonul viitor. "Şi eu, şi Mircea suntem dinamovişti adevăraţi. Oameni dedicaţi sută la sută clubului, suporterilor dinamovişti. Împreună avem de luat o revanşă! Dacă Mircea Rednic nu va fi antrenorul echipei, mă voi retrage din acţionariat, din conducerea executivă a lui Dinamo, din tot!", a precizat Borcea.

Surse din cadrul clubului Dinamo au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău s-a înţeles pentru un contract pe trei ani, dar va deveni antrenorul formaţiei "alb-roşii" numai în cazul în care va fi reziliată înţelegerea cu Mircea Rednic.

"Ne-am înţeles cu Sabău asupra unui contract valabil pentru următoarele trei sezoane. În mod normal, va fi instalat oficial în cursul săptămânii viitoare. Asta în cazul în care în această seară se va rezilia contractul lui Mircea Rednic. Pentru că la fel de bine în sezonul viitor putem continua şi cu Rednic", a declarat un acţionar al FC Dinamo, sub protecţia anonimatului.

Dinamo a încheiat Liga I pe poziţia a treia a clasamentului şi va juca în turul patru preliminar al Ligii Europa, după ce s-a aflat pe prima poziţie a clasamentului mai mult de jumătate din sezonul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici