Borcea: Zicu şi Mărgăritescu nu vor juca niciodată la Rapid

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, joi, că jucătorii Ianis Zicu şi Andrei Mărgăritescu nu vor mai juca niciodată la Rapid, singura variantă de tranfer a celor doi mijlocaşi fiind la clubutri din străinîtate, informează site-ul oficial al grupării "alb-roşii".

12 afișări
Imaginea articolului Borcea: Zicu şi Mărgăritescu nu vor juca niciodată la Rapid

Borcea: Zicu şi Mărgăritescu nu vor juca niciodată la Rapid (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Ambii jucători sunt sub contract cu Dinamo. Fără acordul clubului nostru nu au cum să joace la Rapid, nu înţeleg de ce domnul Copos îşi face atâtea iluzii. Pentru Zicu şi Mărgăritescu nu există decât două variante. Ori îşi vor continua cariera la Dinamo, ori vor juca în străinătate. E foarte simplu, Zicu şi Mărgăritescu nu vor mai jucă niciodată la Rapid!", a declarat Borcea.

Cei doi mijlocaşi au evoluat în trecut la echipa giuleşteană.

Andrei Mărgăritescu şi Ianis Zicu, alături de Adrian Cristea, Marius Alexe şi Gabriel Boştină, au părăsit cantonamentul echipei după meciul pierdut de echipa pregătită de Cornel Ţălnar, la Cluj, cu CFR, scor 1-2, în manşa retur a semifinalelor Cupei României, înfrângere echivalentă cu eliminarea "alb-roşilor" din Cupa României.

Decizia lor a venit imediat după ce trei colegi, Ousmane N'Doye, Djakaridja Kone şi Zie Diabate, au plecat din cantonamentul de la Cluj să petreacă fără să anunţe staful clubului. Conducerea grupării a hotărât ca N'Doye să fie trimis la echipa a doua, iar Kone şi Diabate să fie amendaţi. Faptul că N'Doye nu a fost sancţionat drastic pentru desele sale acte de indisciplină a stârnit nemulţumirea celorlalţi fotbalişti, iar atacantul Florin Bratu, susţinut de alţi coechipieri, şi-a expus punctul de vedere în faţa managerului sportiv Florin Prunea. Bratu nu a fost reţinut în lotul pentru meciul următor şi a fost trimis la Bucureşti. În aceeaşi zi, 15 aprilie, Andrei Mărgăritescu, Ianis Zicu, Adrian Cristea, Gabriel Boştina şi Marius Alexe au decis să părăsească echipa, plecând spre Bucureşti.

Săptămâna trecută, mijlocaşii Ousmane N'Doye şi Marius Alexe au fost rechemaţi la prima echipă a FC Dinamo, ei evoluând în partida cu Poli Iaşi de vineri seară. Cu prima echipă s-a pregătit şi atacantul Florin Bratu, care a fost doar rezervă la meciul de vineri.

Mijlocaşul Gabriel Boştină a anunţat, miercuri, că nu îşi va prelungi contractul cu FC Dinamo, care expiră la finalul sezonului.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici