Boris Becker a slăbit 8 kilograme în închisoare cu dieta de austeritate

Fostul campion german, manageriat în trecut de Ion Ţiriac, a împlinit ieri vârsta de 56 de ani.

326 afișări
Imaginea articolului Boris Becker a slăbit 8 kilograme în închisoare cu dieta de austeritate

Boris Becker a slăbit 8 kilograme în închisoare cu dieta de austeritate

În decembrie anul trecut, neamţul a fost eliberat din închisoare, după cele 8 luni de detenţie care i-au „revenit” ca urmare a dosarului de faliment.

Germanul spune că în perioada de suferinţă i s-a schimbat inevitabil alimentaţia.

Becker a slăbit 8 kilograme: în timp ce în spatele gratiilor se plânsese de aglomeraţie, mâncare de proastă calitate şi lipsă de igienă şi curăţenie.

I s-a permis să cheltuiască 10 lire sterline pe săptămână pe mâncare şi a folosit puţinii bani pentru a cumpăra ciocolată, banane şi biscuiţi.

„Sunt o altă persoană, închisoarea mi-a schimbat viaţa”, a declarat el de îndată ce a ieşit de după gratii.

Acum, Becker îl pregăteşte pe danezul Holger Rune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici