Borussia Dortmund, umilită în ultima etapă din Bundesliga: 0-4 cu Hoffenheim. Bayern a câştigat clar la Wolfsburg

  • Bayern Munchen a câştigat categoric pe terenul lui Wolfsburg în ultima etapă a sezonului din Bundesliga
  • Borussia Dortmund a suferit o umilinţă pe propriul teren, Kramaric reuşind să marcheze de 4 ori
  • Fortuna Dusseldorf a retrogradat alături de Paderborn, în timp ce Werder Bremen va juca baraj
615 afișări
Imaginea articolului Borussia Dortmund, umilită în ultima etapă din Bundesliga: 0-4 cu Hoffenheim. Bayern a câştigat clar la Wolfsburg

Sursa FOTO: Profimedia

Primul campionat important al Europei care s-a reluat după pandemia de coronavirus s-a încheiat astăzi. În Bundesliga s-a jucat ultima etapă iar şocul cel mai mare a venit la Dortmund, cea care a fost surclasată pe propriul teren de Hoffenheim, scor 0-4. Atacantul croat, Andreij Kramaric, a marcat toate cele 4 goluri ale partidei.
 
Campioană de acum 2 săptămâni, Bayern s-a impus şi în ultima etapă pe terenul lui Wolfsburg după golurile lui Coman, Cuisance, Lewandowski, din penalty, şi Muller. Lewandowski a reuşit să înscrie 34 de goluri, fiind la cel mai bun sezon din carieră. Alături de Bayern şi Dortmund, în UEFA Champions League s-au mai calificat Leipzig şi Monchengladbach. În ciuda victoriei cu Mainz, Leverkusen va juca doar în Europa League.
 
La retrogradare, Fortuna Dusseldorf a pierdut la Berlin pe terenul lui Union şi a fost depăşită cu un punct în clasament de Werder Bremen, cea care a făcut scorul etapei în duelul cu FC Koln.
 
În urma acestor rezultate, Werder Bremen va juca o dublă de baraj pentru rămânerea în Bundesliga cu una dintre Heidenheim şi Hamburg, cele care vor juca duminică în ultima etapă din II Bundesliga.
 

Iată rezultatele ultimei etape:

 
Borussia Dortmund 0-4 Hoffenheim
Wolfsburg 0-4 Bayern Munchen
Augsburg 1-2 Leipzig
Bayer Leverkusen 1-0 Mainz
Borussia Monchengladbach 2-1 Hertha Berlin
Eintracht Frankfurt 3-2 Paderborn
Freiburg 4-0 Schalke
Union Berlin 3-0 Fortuna Dusseldorf
Werder Bremen 6-1 FC Koln

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici