Boştină: Echipe ca Sănătatea ar trebui să rostească cu sfială Dinamo, Steaua sau Rapid

Mijlocaşul echipei Dinamo, Gabriel Boştină, a declarat, miercuri, după meciul din optimile Cupei României, că echipe precum Sănătatea Cluj ar trebui să pronunţe cu "sfială" numele unor formaţii ca Steaua, Rapid sau Dinamo.

2 afișări
Imaginea articolului Boştină: Echipe ca Sănătatea ar trebui să rostească cu sfială Dinamo, Steaua sau Rapid

Boştină: Echipe ca Sănătatea ar trebui să rostească cu sfială Dinamo, Steaua sau Rapid

"Mă bucur că am marcat primul meu gol pentru Dinamo. Sper să revin în prim plan la Dinamo după accidentarea prin care am trecut. Echipe ca Sănătatea ar trebui să rostească cu sfială Dinamo, Steaua sau Rapid, care au făcut ceva pentru fotbalul românesc, pentru că au fost pe punctul de a ne jigni", a spus Boştină.

Mijlocaşul dinamovist a făcut referire la declaraţiile jucătorilor echipei Sănătatea Cluj, care au declarat că trebuie să bată pe campioana României pentru a putea juca cu Steaua în Cupa României.

Antrenorul secund al echipei Dinamo, Iulian Mihăescu, a declarat că Sănătatea a fost o surpriză plăcută pentru campioana României. "Sănătatea este o surpriză plăcută pentru noi, chiar şi pentru jucători. Am făcut o primă repriză mai greoaie, pentru că ne-am acomodat mai greu. A fost o echipă încropită cu mai mulţi jucători de la echipa a doua şi alţii reveniţi după accidentări. Felicit Sănătatea pentru ambiţia de care a dat dovadă şi pentru organizarea acestui meci", a completat Mihăescu.

Fundaşul echipei Sănătatea, Kis Csaba, care a fost declarat, în glumă, omul meciului, pe seama voturilor exprimate de jurnaliştii prezenţi la partidă, a afirmat că şi-ar fi dorit ca gruparea ardeleană să înscrie cel puţin un gol. "Nu mă aşteptam să fiu declarat omul meciului. Ne-am dorit să marcăm un gol azi, dar nu s-a putut. Am căzut fizic în repriza a doua", a adăugat Kis Csaba.

La finalul partidei, vicepreşedintele FRF, Patriţiu Abrudan, a înmânat câte o medalie jucătorilor echipei Sănătatea Cluj pentru parcursul din această ediţie a Cupei României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici