Boxerul Paul Williams, paralizat după ce a suferit un accident de motocicletă

Fostul campion mondial al versiunii WBO la categoria semimijlocie, americanul Paul Williams, a suferit o paralizie a membrelor inferioare după ce a fost lovit în măduva spinării, în urma unui accident de motocicletă, informează AFP, citând presa din SUA.

129 afișări

Promotorul Dan Goossen a declarat, pentru Los Angeles Times, că Williams nu îşi simte corpul mai jos de talie şi va fi operat, miercuri, pentru a i se stabiliza partea superioară a măduvei spinării.

Goossen a precizat că, potrivit lui George Peterson, antrenorul boxerului, Williams nu va mai putea merge niciodată.

Accidentul în care a fost implicat pugilistul s-a produs la o săptămână după ce a fost anunţată o luptă între Williams şi campionul WBC al categoriei mijlocie, mexicanul Saul Alavarez, pentru data de 15 septembrie la Las Vegas.

Palmaresul lui Paul Williams, care va împlini 31 de ani la 27 iulie şi care a deţinut în 2007 şi la începutul anului 2008 centura WBO la semimijlocie, este de 41 de victorii, dintre care 27 prin KO, şi două înfrângeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici