Bratu va rata restul sezonului

Medicul echipei Dinamo, Liviu Bătineanu, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că atacantul Florin Bratu a suferit o entorsă la genunchi cu leziuni ligamentare şi va rata restul sezonului.

17 afișări
Imaginea articolului Bratu va rata restul sezonului

Bratu va rata restul sezonului (Imagine: Mediafax Foto)

"Florin a fost astăzi (n.r. - sâmbătă) la clinica de diagnostic Phoenix şi a efectuat rezonanţa magnetică în urma căreia s-a constatat că a suferit o entorsă a genunchiului cu leziuni ligamentare, ceea ce înseamnă că pentru el acest sezon este compromis. Nu există dubii în privinţa diagnosticului, pentru că imaginile sunt citite în timp real şi la Zurich, de unde avem confirmarea", a spus Bătineanu.

Liviu Bătineanu consideră că accidentările din ultima perioadă ale jucătorilor dinamovişti au fost cauzate de starea terenului.

"La meciul CFR - Chelsea, Drogba a păţit acelaşi lucru. I-a rămas piciorul blocat în teren şi de acolo genunchiul se face praf. La fel s-a întâmplat şi cu Bratu. Pe el nu l-a atuins nimeni. Nu s-a aflat în duel pentru balon cu absolut nimeni. Dacă a-ţi fost atent, la un moment dat Zie Diabate a căzut şi toată lumea a râs, însă nu este niciun fel de amuzament, lui i-a rămas piciorul fixat în gazon. În manualele de medicină sportivă accidentările sunt de trei feluri: din cauza echipamentului inadecvat, a terenului şi condiţiilor improprii şi din cauza jocului dur. Zicu intră în ultimul criteriu, în timp ce Pulhac şi Bratu se încadrează la al doilea punct", a explicat medicul echipei Dinamo.

Bătineanu a precizat că cel mai probabil Florin Bratu va fi supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Belgia.

Bratu s-a accidentat, vineri, în minutul 32 al meciului din deplasare cu CFR Cluj, pierdut de Dinamo, cu scorul de 0-1, fiind înlocuit de Miranda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici