Brazilia - Croaţia, meciul de deschidere al Cupei Mondiale din 2014

Meciul de deschidere al Cupei Mondiale din 2014 se va disputa între reprezentantele Braziliei şi Croaţiei, în data de 12 iunie, la Sao Paulo, conform tragerii la sorţi ce a avut loc, vineri, la Costa do Sauipe.

311 afișări
Imaginea articolului Brazilia - Croaţia, meciul de deschidere al Cupei Mondiale din 2014

Brazilia - Croaţia, meciul de deschidere al Cupei Mondiale din 2014

Partida, contând pentru Grupa A a competiţiei, este programată pe arena unde a avut loc în noiembrie un accident soldat cu doi morţi.

Conform autorităţilor braziliene, arena va fi gata pentru Cupa Mondială la jumătatea lunii aprilie.

La 27 noiembrie, o structură metalică în faza de montare a căzut la stadionul din Sao Paulo şi a antrenat în cădere şi o macara, accidentul fiind soldat cu două decese. O parte de tribună a fost distrusă, la fel şi un ecran uriaş.

Iniţial, FIFA a cerut ca lucrările la stadioanele ce vor găzdui Cupa Mondială să fie finalizate până la 31 decembrie, însă termenul a fost modificat pentru unele arene. Astfel, patru stadioane (Natal, Porto Alegre, Manaus, Cuiaba) vor fi inaugurate în ianuarie, iar arena din Curitiba va fi gata la sfârşitul lunii februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici