Brigadă din Elveţia la FC Timişoara-Anderlecht, arbitri ruşi la Sparta Praga-CFR Cluj

Partida FC Timişoara - Anderlecht Bruxelles, din etapa a treia a grupei A a Ligii Europa, va fi condusă de o brigadă din Elveţia, în timp ce meciul Sparta Praga - CFR Cluj, din grupa K a aceleiaşi competiţii, va fi condus de arbitri ruşi, informează uefa.com.

25 afișări
Imaginea articolului Brigadă din Elveţia la FC Timişoara-Anderlecht, arbitri ruşi la Sparta Praga-CFR Cluj

Brigadă din Elveţia la FC Timişoara-Anderlecht, arbitri ruşi la Sparta Praga-CFR Cluj

Elveţienii Claudio Circhetta (centru) - Francesco Buragina şi Beat Hidber (asistenţi) - Cyril Zimmermann şi Daniel Wermelinger (asistenţi suplimentari) - Patrick Graf (rezervă) vor arbitra meciul de la Timişoara, din 22 octombrie, de la ora 22.05.

Delegatul UEFA va fi austriacul Gerhard Kapl, în timp ce observatorul pentru arbitri a fost desemnat italianul Cosimo Bolognino.

Aleksei Nikolaev, din Rusia, va conduce la centru partida Sparta Praga - CFR Cluj, care se va disputa tot în 22 octombrie, de la ora 20.00. Asistenţi vor fi Ilia Barîşnikov şi Vitali Drozdov, iar asistenţi suplimentari Maxim Layuşkin şi Serghei Karasev. Rezervă va fi Stanislav Suhina.

Delegatul UEFA a fost desemnat elveţianul Michel Pralong, iar observatorul pentru arbitri islandezul Gudmunder Ingi Jónsson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici