Brigadă din Franţa la meciul Naţionalei cu Kosovo în preliminariile pentru Euro 2024

O brigadă de arbitri din Franţa va conduce meciul Naţionalei cu reprezentativa Kosovo, programat marţi pe Arena Naţională.

128 afișări
Imaginea articolului Brigadă din Franţa la meciul Naţionalei cu Kosovo în preliminariile pentru Euro 2024

Sursa foto: Mediafax Foto

UEFA a anunţat arbitrii pentru partida programată marţi, ora 21.45, pe Arena Naţionala, unde tricolorii vor întâlni Kosovo în preliminariile pentru Euro 2024, informează FRF.

Pentru această partidă a fost delegată o brigadă din Franţa, cu Willy Delajod la centru, un arbitru tânăr, de doar 30 de ani, care poartă ecusonul FIFA din 2020. Acesta va conduce în premieră un meci al unei selecţionate a României, dar a arbitrat-o pe CFR Cluj în preliminariile Ligii Campionilor, în iulie 2021, în victoria cu Lincoln Red Imps din Gibraltar, 2-1.

Asistenţi vor fi Erwan Finjean şi Philippe Jeanne, iar cel de-al patrulea oficial va fi Thomas Leonard, toţi din Franţa.

Partida România-Israel, contând pentru preliminariile pentru Euro 2024, s-a încheiat sâmbătă la egalitate, 1-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici