Brigăzi de arbitri din Scoţia şi Suedia la meciurile echipelor Steaua şi Dinamo cu formaţiile turce

Meciul Steaua - Fenerbahce Istanbul, din etapa a treia a grupei H a Ligii Europa, va fi arbitrat de o brigadă din Scoţia, în timp ce partida Galatasaray Istanbul - Dinamo, din grupa F, va fi condusă de arbitri suedezi, informează uefa.com.

16 afișări
Imaginea articolului Brigăzi de arbitri din Scoţia şi Suedia la meciurile echipelor Steaua şi Dinamo cu formaţiile turce

Brigăzi de arbitri din Scoţia şi Suedia la meciurile echipelor Steaua şi Dinamo cu formaţiile turce (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Douglas McDonald va conduce la centru meciul Steaua - Fenerbahce, din 22 octombrie, de la ora 20.00, fiind ajutat la cele două linii de compatrioţii săi William Conquer şi Graham Chambers. Asistenţii suplimentari vor fi Alan Muir şi Steve Conroy, iar rezervă Steven Mclean.

Delegatul UEFA a fost desemnat norvegianul Svein Johannessen, iar observatorul pentru arbitri va fi ungurul László Vagner.

Suedezul Martin Ingvarsson va arbitra partida Galatasaray - Dinamo, din 22 octombrie, de la ora 22.05, urmând să beneficieze la cele două tuşe de sprijinul compatrioţilor săi Magnus Sjöblom şi Peter Martinsson. Asistenţii suplimentari vor fi Daniel Stalhammar şi Michael Lerjeus. Rezervă a fost desemnat Magnus Ahlsèn.

Delegatul UEFA la acest meci va fi cehul Petr Fousek.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici