Brigăzi din România vor conduce meciuri din Liga Campionilor şi Europa League la mijlocul săptămânii

Arbitrul român Radu Petrescu va conduce la centru meciul Dundalk - Rosenborg, programat miercuri, 12 iulie, în turul doi preliminar din Liga Campionilor.

109 afișări
Imaginea articolului Brigăzi din România vor conduce meciuri din Liga Campionilor şi Europa League la mijlocul săptămânii

Brigăzi din România vor conduce meciuri din Liga Campionilor şi Europa League la mijlocul săptămânii (Imagine: Alexandr Dobre/ Mediafax Foto)

Centralul în vârstă de 35 de ani va fi ajutat la cele două tuşe de către asistenţii Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Marcel Bîrsan.

Prima manşă din turul secund al preliminariilor Ligii Campionilor, Dundalk - Rosenborg, se va juca miercuri, 12 iulie, de la ora 21:45, în Irlanda, în timp ce returul va fi o săptămână mai târziu, pe 19, în Norvegia, pe Lenkerdal Stadion.

Arbitrul Marius Avram va conduce la centru întâlnirea dintre echipa kazahă FK Irtiş Pavlodar şi formaţia sârbă Steaua Roşie Belgrad, din prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa. El va fi ajutat de asistenţii Cristian Orbuleţ şi Valentin Avram, iar Istvan Kovacs va fi rezervă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici