Wimbledon: Meciuri unul şi unul, astăzi, la Londra. Halep vs Azarenka, în jurul orei 15.30

Partida din optimi dintre Simona Halep şi Victoria Azarenka se va desfăşura pe terenul 2, luni, la Wimbledon, nu mai devreme de ora 15:30.

887 afișări
Imaginea articolului Wimbledon: Meciuri unul şi unul, astăzi, la Londra. Halep vs Azarenka, în jurul orei 15.30

Wimbledon: Meciuri unul şi unul, astăzi, la Londra. Halep vs Azarenka, în jurul orei 15.30

Înaintea confruntării dintre Halep şi sportiva din Belarus se va disputa meciul dintre Angelique Kerber şi Garbine Muguruza, partidă ce va începe la 13:30.

Perechea Monica Niculescu/Hao-Ching Chan (România/Taiwan) va evolua tot luni împotriva cuplului Beatriz Haddad Maia/Ana Konjuh (Brazilia/Croaţia) în optimile competiţiei de dublu.

Florin Mergea şi Aisam-Ul-Haq Qureshi din Pakistan vor evolua contra  perechii Lukasz Kubot/Marcelo Melo (Polonia/Brazilia) în competiţia de dublu masculin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici