Brinkley este cu 100 de grame mai greu decât Bute

Pugiliştii Lucian Bute şi Jesse Brinkley au trecut proba cântarului, americanul fiind cu 100 de grame mai greu decât boxerul român, cei doi urmând să lupte în această noapte la Montreal, pentru titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, informează site-ul boxingscene.com.

19 afișări
Imaginea articolului Brinkley este cu 100 de grame mai greu decât Bute

Brinkley este cu 100 de grame mai greu decât Bute (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Pugilistul român a avut o greutate de 76,1 kilograme, cântărind cu aproximativ 300 de grame mai puţin decât limita categoriei supermijlocie (76,4 kg).

Un alt român care va boxa în cadrul galei din această noapte, Adrian Diaconu, a trecut şi el fără probleme de proba cântarului, urmând să îl înfrunte pe sportivul american de origine palestiniană Omar Sheika. Românul a cântărit 80 de kilograme, în vreme ce adversarul său a avut o greutate cu aproape 500 de grame mai puţin.

Lucian Bute îşi va apăra pentru a şasea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în această noapte, la Montreal, într-un meci împotriva americanului Jesse Brinkley.

În aceeaşi gală, fostul campion al semigreilor (WBC), Adrian Diaconu, va boxa cu americanul de origine palestiniană Omar Sheika, iar Ion Ionuţ - Jo Jo Dan va urca în ring împotriva argentinianului Andre Pablo Villafane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici