Bulatovici: Nu mă interesează titlul de golgheter, vreau să joc finala Ligii Campionilor

Handbalista echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Katarina Bulatovici, a declarat, marţi, înaintea plecării spre Ungaria pentru partida retur cu Gyor ETO din semifinalele Ligii Campionilor, că nu o interesează titlul de golgheter şi a precizat că îşi doreşte să joace finala competiţiei.

155 afișări
Imaginea articolului Bulatovici: Nu mă interesează titlul de golgheter, vreau să joc finala Ligii Campionilor

Bulatovici: Nu mă interesează titlul de golgheter, vreau să joc finala Ligii Campionilor (Imagine: Bogdan Iordache / MediafaxFoto)

Katarina Bulatovici se află pe locul secund în clasamentul golgheterilor şi mai are nevoie de 9 reuşite pentru a o depăşi pe unguroaica Tomori (FTC Budapesta), ieşită din competiţie. "Nu mă interesează acest titlu, doar vreau să joc din nou într-o finală de Liga Campionilor", a spus Bulatovici, informează site-ul oficial al echipei Oltchim.

Bulatovici consideră că va fi o atmosferă incendiară la Veszprem: "Putem câştiga la Veszprem, dacă vom trata jocul cu atenţie şi calm. Va trebui să ne canalizăm emoţiile într-o manieră constructivă şi să ne concentrăm la ceea ce avem de făcut. Totodată, în Ungaria ne va aştepta o atmosferă incendiară. Bineînţeles, şi noi, la Bucureşti, am avut parte de un public minunat. Jocul va fi unul foarte dificil, dar va trebui să fim atente doar la el, nu şi la tribune".

Interul dreapta nu-şi poate explica jocul slab al echipei sale din tur, în care Gyor s-a impus, cu 24-22, nici la trei zile de la disputarea acestuia. "La Bucureşti am făcut o grămadă de greşeli în primele 20 de minute. Nu pot să înţeleg de ce am jucat aşa slab, dar acest lucru trebuie să ni-l amintim pentru începutul de joc de la Veszprem. Tensiunea jocului a fost una normală, dar poate pentru alte colege, din dorinţa de a face un meci mare, tensiunea a fost şi mai mare, nu ştiu… Desigur, am avut un început slab, dar am arătat totuşi că şi putem reveni. Vom merge la victorie în Ungaria, nu ne vom duce să ne predăm, deoarece două goluri sunt o diferenţă mică în handbal", a precizat Bulatovici.

Manşa retur a meciului Gyor ETO - Oltchim Râmnicu Vâlcea este programată joi, de la ora 20.00, la Veszprem.

În sezonul trecut, Oltchim a fost eliminată în semifinale chiar de Gyor ETO, formaţia care a pierdut ulterior trofeul, în faţa celor de la Buducnost.

Obiectivul echipei Oltchim în actuala stagiune este câştigarea Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici