Bunea: Nu este corect ce spune domnul Copos

Alexandru Bunea, membru în Consiliul de Administraţie al FC Rapid, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că acţionarul majoritar George Copos nu a avut dreptate când a spus că suporterii, dacă au motive de nemulţumire, ar trebui să protesteze la adresa celor care au condus clubul din martie 2008.

21 afișări
Imaginea articolului Bunea: Nu este corect ce spune domnul Copos

Bunea: Nu este corect ce spune domnul Copos (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu este corect ce spune domnul Copos. De ce suporterii ar trebui să ne reproşeze nouă ceva? Noi ca administratori n-am făcut nimic împotriva intereselor clubului. Domnul Copos poate să spună ce vrea. Se ştie că dânsul pasează mereu răspunderea. E uşor de vorbit, dar trebuie să se ştie că răpsunderea întotdeauna pleacă de sus. Nu ştiu dacă suporterii trebuie să îi reproşeze ceea ce se întâmplă la Rapid domnului Copos, dar nici nu te poţi spăla pe mâini şi să spui că tu n-ai făcut nimic şi că nu ai nicio legătură cu ce s-a întâmplat", a spus Bunea.

Alexandru Bunea a precizat că George Copos a fost implicat la Rapid din martie 2008 până în prezent. "Dacă s-au cheltuit sume mari pe transferurile unor jucători sau pe salariile fotbaliştilor şi ale antrenorilor, acei bani s-au dat cu aprobare scrisă din partea domnului Copos şi a domnului Taher. De exemplu, aducerea lui Peseiro a fost propunerea domnului Copos. Dânsul a venit cu această idee, iar noi am pus-o în practică. De altfel, chiar şi înţelegerea dintre domnul Taher şi domnul Copos a fost în felul următor: domnul Taher trebuia să investească şi pentru că nu se pricepea la fotbal alegerile de jucători şi antrenori trebuiau făcute de domnul Copos. Toţi jucătorii care au venit din martie 2008 până acum au fost propuşi de antrenorul Peseiro, verificaţi de domnul Zotta şi domnul Sichitiu şi mai apoi transferaţi cu acordul scris al domnului Copos şi domnului Taher", a explicat Bunea.

El consideră justificat protestul de sâmbătă al suporterilor rapidişti. "Este normal ca suporterii să iasă în stradă. Şi ei văd ceea ce se întâmplă şi că toată lumea şi-a luat mâinile de pe Rapid. Pentru suporteri acum este important ca acţionariatul să iasă în faţă şi să spună odată şi odată ce are de gând. Incertitudinea de la club duce la astfel de proteste în stradă. Consiliul de Administraţie pe care domnul Copos îl blamează şi-a făcut o strategie, să ducă acest club până în vară, să-l păstreze în prima ligă, iar după aceea vom vedea ce se mai întâmplă", a spus Bunea.

Contactat telefonic, fostul director general al FC Rapid, Constantin Zotta, nu a dorit să comenteze afirmaţiile acţionarului majoritar George Copos legate de mitingul suporterilor rapidişti.

Preşedintele Consiliului de Administraţie, Constantin Toma, actualul director general şi fost director general adjunct Grigore Sichitiu, precum şi Dragoş Nedelcu, membru în CA, nu au putut fi contactaţi.

Citeşte şi

Copos: Fanii să facă reproşuri celor care au codus clubul din martie

Suporterii rapidişti au protestat la adresa lui George Copos

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici